Beeldschermbrillen

Beeldschermbrillen

De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor geven u meer ontspannen zicht, of u nu werkt aan een bureau, een computer of een productiemachine.

CONTACT

0113-563 214
Info@devisseroptiek.nl
Afspraak maken

Goed zicht

Moderne technologie beheerst ons leven en maakt het makkelijker, zowel thuis als op het werk. We brengen een groot deel van onze tijd door met het werken met hightech apparatuur en displays. Ze helpen om ons sneller en productiever te maken. Als we lange tijd geconcentreerd willen blijven bij het gebruik van computers, smartphones, tablet-pc’s of andere apparaten op het werk, hebben we goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig.

Bril aangepast aan het werk

Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs geavanceerde multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld. Heeft u ooit al overwogen om een bril te dragen die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet?

Onze wereld wordt steeds digitaler. Computers en andere apparatuur spelen een belangrijke rol op de moderne werkplek. Ons zicht speelt hier een cruciale rol, vooral wanneer we werken aan beeldschermen en displays. Onze ogen worden blootgesteld aan oogstress door het werken op korte tot middellange afstand.

Drie versies

U draagt misschien al een leesbril of multifocale glazen op het werk. Ons voorbeeld toont echter aan dat u een hele onnatuurlijke houding aanneemt wanneer u deze brillen draagt.
Book officelens brillenglazen: Deze brillenglazen hebben een verlengd leesgebied tot een maximumafstand van een meter. In vergelijking met een leesbril, die doorgaans ontworpen is voor een vaste en geïndividualiseerde leesafstand.
Near brillenglazen voor op kantoor: Met dit ontwerp is de maximale afstand die de brildrager scherp en duidelijk moet kunnen zien vastgelegd op twee meter. Dit model is ideaal voor mensen die hoofdzakelijk aan de computer werken of veel lezen.
Room brillenglazen voor op kantoor: Met deze brillenglazen is de maximale afstand vastgelegd op vier meter, wat de drager toelaat te zien van leesafstand tot het middellange gezichtsveld. Het “Room” model is ontworpen voor mensen die bijvoorbeeld vaak met klanten werken en gelijktijdig voor een beeldscherm werken.

Meer ontspannen zicht

Een leesbril dragen voor het werk
Een leesbril is ideaal voor hele korte afstanden. Om tekst en afbeeldingen goed te zien zult u automatisch dichter naar het beeldscherm toe bewegen. Hierdoor neemt u een slechte houding aan. Dit kan spanning in uw nek en rug veroorzaken.

Moderne multifocale brillenglazen dragen voor het werk
Multifocale brillenglazen zorgen ervoor dat u op alle afstanden scherp kunt zien. Het onderste deel van de multifocale brillenglazen helpt u voorwerpen op korte afstand te zien. Bij het werken aan een beeldscherm, moet u uw hoofd achterover kantelen om goed door dit gedeelte van de brillenglazen te kunnen kijken. Deze houding belast uw nek en schouders overmatig.

De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor voor meer ontspannen zicht
De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en maken een ontspannen houding mogelijk. Deze brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand (tussen een halve meter en vier meter). Dit laat u toe zo goed mogelijk te zien en te werken in exact dat zichtbereik dat uw baan vereist. Uw hoofd en nek zullen de hele dag door een natuurlijke en ontspannen houding aannemen.