Brillen

Brillen

Een montuur is heel persoonlijk. Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment met monturen voor zowel de klassieke brildrager als moderne trendsetter. Onze collecties vernieuwen doorlopend. We bezoeken regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, zodat we onze klanten altijd de laatste mode kunnen presenteren.

CONTACT

0113-563 214
Info@devisseroptiek.nl
Afspraak maken

Persoonlijk advies

U bent altijd welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend advies in onze winkel. Wilt u alvast ideeën opdoen kijk dan in onze digitale etalage, hier vindt u een kleine impressie van onze collecties. In de winkel hebben wij ruim 1000 monturen voor op voorraad.

Kwaliteit

Brillenglazen zijn er in verschillende soorten: Unifocale, bifocale (met zichtbaar leesdeel) en multifocale (met onzichtbaar leesdeel) glazen. Het lijkt erop dat alle glazen hetzelfde zijn, maar niets is minder waar. Met name bij multifocale glazen is er veel prijs- en kwaliteitsverschil. Hoe beter de kwaliteit, des te breder het kijk- en leesgebied, waardoor je minder last hebt van vertekening. Ook in de ontspiegeling van glazen is er kwaliteitsverschil. De ontspiegeling van een goedkoper glas is zachter en zal dus eerder slijten. Dit betekent niet dat een goedkoper glas slecht is, echter het kan meer vertekening veroorzaken en daardoor vermoeiender zijn voor het oog.

Vanaf

Unifocale glazen zijn er al vanaf € 65.- per glas inclusief ontspiegeling en kraswerende laag. Multifocale glazen kunnen we aanbieden vanaf € 145.- per glas inclusief ontspiegeling en kraswerende laag. Uiteraard zullen onze medewerkers u voorzien van het beste advies.