• You can enter slide name here
  • You can enter slide name here

monturen

Een montuur is altijd persoonlijk. Ons assortiment is zo opgesteld dat zowel de klassieke brildrager, als de moderne trendsetter zijn keuze hierin kan maken. Onze collecties vernieuwen doorlopend. Ook bezoeken wij regelmatig de diverse beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, zodat we onze klanten altijd de nieuwste mode kunnen bieden.

direct bekijken

U bent in onze winkel altijd welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

kwaliteitsglazen

Brillenglazen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er monofocale (veraf of lezen), bifocale (veraf met leesstukje) en multifocale (onzichtbaar leesdeel) glazen. Er wordt wel beweerd dat alle glazen hetzelfde zijn, maar er zit nogal wat verschil in. Het grootste verschil met name bij multifocale glazen zit hem in de opbouw van het glas, hoe beter de kwaliteit, hoe breder het kijk- en leesgedeelte is en hoe minder vertekening er is. Ook in coating van de glazen kan een kwaliteitsverschil zitten. Dit alles geeft dus ook een verschil in prijs van de diverse glazen.

Dit betekent echter niet dat een goedkoper glas slecht is voor het oog. Het kan wat meer vertekening geven en dus wat vermoeiender zijn voor het oog. De coating van een goedkoper glas is wat zachter en zal dus eerder aan slijtage onderhevig zijn.

Monofocale glazen zijn er al vanaf € 65.- per glas incl. ontspiegeling en krasvaste laag. Multifocaal vanaf € 135.- per glas incl. ontspiegeling en krasvaste laag. Uiteraard zullen onze medewerkers u voorzien van het beste advies!

oogmeting

Voordat wij uw bril produceren is het belangrijk dat er een recente oogmeting is uitgevoerd.

gediplomeerd

Oogmetingen worden verricht door onze gediplomeerde opticiëns.
Zij zijn opgeleid om eventuele oogafwijkingen te traceren en zonodig een doorverwijzing naar huisarts c.q. oogarts te verzorgen.
meer info >

(komt dat) zien!

Tom-Ford-Eyewear-men2