• You can enter slide name here
  • You can enter slide name here
  • You can enter slide name here
Home  /   brillen  /   i.Scription®

Wat is i.Scription®

zeiss logoDe i.Scription® technologie van ZEISS baseert zich op het ZEISS i.Profiler® meetsysteem dat ontwikkeld is om een exact profiel van de uw ogen op te stellen. We maken als het ware een “vingerafdruk” van uw ogen om uw persoonlijke behoeften op te sporen. Met deze informatie maken we geïndividualiseerde brillenglazen met i.Scription® technologie van ZEISS. i.Scription® brillenglazen van ZEISS zijn nauwkeurig tot op 1/100 dioptrie.

We gebruiken 1500 meetpunten om een exact profiel van uw oog te bepalen. Zelfs de kleinste afwijkingen van het oog worden elektronisch opgemeten en in kaart gebracht. Gebaseerd op uw persoonlijk visueel profiel, ontwikkelt ZEISS een brillenglas dat perfect overeenstemt met uw oog. Door een uiterst nauwkeurig productieproces worden uw brillenglazen accuraat geslepen tot op 1/100 dioptrie, waardoor we het zicht optimaliseren. Geen enkel ander brillenglas wordt gemaakt met dit niveau van precisie.

Hierdoor ervaart u een scherper en meer ontspannen zicht zowel ‘s nachts als overdag. U ziet contrasten veel beter en vervelende reflecties en halo’s verminderen aanzienlijk. Dit resulteert in een verhoogde veiligheid bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

Klik hier voor meer informatie over i.Scription®