Zonnebrillen

Daarom koop je je zonnebril bij de opticien!

Waarom zou je een zonnebril bij een opticien kopen als je bij elke drogist of benzinepomp voor minder geld een trendy model kunt aanschaffen?

Een goede zonnebril biedt in de eerste plaats een perfecte bescherming tegen fel zonlicht en filtert honderd procent van de schadelijke UV-straling. Heel goedkope zonnebrillen bieden deze bescherming soms niet.

CONTACT

0113-563 214
Info@devisseroptiek.nl
Afspraak maken

Kwaliteitszonnebril

Er wordt vaak gedacht: Hoe donkerder het glas, hoe beter. Niets is minder waar, bij heel donkere glazen zonder honderd procent UV-blokkering wordt de pupil verwijd en komt er juist nog meer schadelijk licht binnen dan het oog van nature doorlaat naar het netvlies. Dit geeft een verhoogde kans op staar en sneeuwblindheid/lasogen.

Mode

Natuurlijk wil je niet alleen een kwalitatief goede, maar ook een mooie zonnebril. Een zonnebril bepaalt per slot van rekening voor een groot deel jouw uitstraling. Echte modemerken zoals Prada, Dolce & Gabbana en Calvin Klein zijn wel iets duurder, maar hebben wel de ‘looks’. Ook Ray-Ban ontbreekt uiteraard niet in ons assortiment.

Voor wie minder wil besteden, zijn er alternatieven zoals Superdry verkrijgbaar vanaf € 59.- Al onze zonnebrillen zijn voorzien van een UV-filter. Kom passen in onze winkel, want zien is beleven!

Uiteraard zijn al onze zonnebrillen ook uit te voeren met glazen op sterkte. Wil je polariserende glazen of kies je voor een spiegelcoating? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Serengeti

Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde zonneglazen. Om dit goed uit te leggen, hebben wij alle belangrijke informatie op een rij gezet. Na het lezen van deze informatie weet je waarom Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen.

Serengeti glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in één glas.

Meekleurend (Photochromic)
De glazen kunnen zich aanpassen aan de lichtsituatie. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en lichter in een donkere omgeving.

Blauwlichtfilter (Spectral Control Filter®)
Iedere kleur wordt individueel gefilterd en het schadelijke blauwe licht maar liefst voor 95 procent. Het Spectral Control Filter® beschermt de ogen tegen het blauwe licht en zorgt voor een goed contrast. Het geeft kijkcomfort en helder zicht bij elk weertype.

Minder schittering (Polarization)
Het zonlicht wordt gefilterd in één richting, zodat er een rustig beeld ontstaat zonder hinderlijke reflecties. De polarisatiefilm zit tussen twee lagen glas in, waardoor deze laag niet kan slijten of beschadigen. Dit biedt perfecte bescherming.