Home  /   oogmeting

Oogmeting

oogmeting1Oogmetingen worden verricht door onze gediplomeerde opticiens. Naast het meten van de sterkte van uw ogen wordt er ook een oogdrukmeting uitgevoerd en hebben wij de mogelijkheid om een foto van uw netvlies te maken. Na het oogonderzoek krijgt u een advies welke bril voor u het meest geschikt is. Indien er eventuele oogafwijkingen zijn kunnen onze opticiens, zo nodig, een doorverwijzing naar huisarts c.q. oogarts verzorgen. Om u het beste van dienst te kunnen zijn doen wij alle oogmetingen bij voorkeur op afspraak.

Oogmeting, ook aan huis

Wij verrichten oogmetingen aan huis bij mensen die ziek zijn of slecht ter been. In overleg nemen wij een passende collectie monturen mee, als de bril gereed is bezorgen wij deze in overleg weer bij u aan huis. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.

De Visser Optiek kijkt verder…

Heeft u weleens last van hoofdpijn, duizeligheid, nek- of schouderklachten?
Deze klachten kunnen te maken hebben met u ogen, bijvoorbeeld het niet goed samenwerken van de ogen. Oogmetingen gaan bij ons verder dan alleen de sterkte van de ogen bepalen. Onze ogen hebben een belangrijke functie, ze ondersteunen het evenwichts-orgaan en helpen bij het aansturen van de motoriek. Als de ogen niet de juiste informatie binnen krijgen heeft dat invloed op ons functioneren. Soms kan een bril voor de drager de oplossing van de klachten zijn.

Een juiste oogmeting is daarom ook heel belangrijk.De opticien meet uw ogen, controleert ze op afwijkingen en kijkt naar de samenwerking tussen de ogen. Zo hebben wij verschillende testen om te bepalen hoe goed de ogen samenwerken en te kijken of er een verband is tussen de ogen en de eventuele lichamelijke klachten. Soms worden de klachten veroorzaakt door een blokkade, in bv de nek, daarom werken wij ook nauw samen met verschillende behandelaars, zoals fysiothera-peuten, manueel therapeuten, osteopaten, chiropractoren en podologen. Zodat onze brillen u niet alleen scherp laten zien, maar u ook optimaal laten functioneren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen, maak gerust vrijblijvend een afspraak.

nekpijn21