Wie zijn wij

Wij zijn een zelfstandige optiekwinkel en staan voor kwaliteit, oogzorg en persoonlijke aandacht. Ons team bestaat uit zes personen, ieder met zijn eigen specialisme. Omdat elke klant uniek is, vinden wij dat iedereen persoonlijke aandacht verdient. Oogmetingen worden daarom bij voorkeur op afspraak verricht. Ook voor het aanmeten van contactlenzen zijn we al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres. Tevens hebben wij een goede samenwerking met de oogartsen in de omgeving.

De winkel heeft twee uitgebreide oogmeetruimtes, voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Een ervan is rolstoelvriendelijk. Onze brillencollecties zijn van hoogwaardige kwaliteit en volgens de allerlaatste modetrends. Wij bezoeken meerdere keren per jaar optiekbeurzen, zodat we altijd de nieuwste mode kunnen presenteren. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!

Ons team

Isabelle van den Berge

Mijn naam is Isabelle,  eigenaresse van De Visser Optiek by Isabelle. Ik ben sinds 1996 een bekend gezicht voor veel klanten. Een klant blij maken met een mooie bril en goed zicht is een van de leuke kanten van ons vak. Ook het aanmeten van met name medische contactlenzen is een passie die ik altijd heb gehad. Het is dankbaar werk om iemand met een medische afwijking aan het hoornvlies weer comfortabel en scherp te laten zien. Ik verwelkom u graag in onze winkel!

Inez

Mijn naam is Inez,
voor velen een bekend gezicht. Ik ben al  20 jaar werkzaam bij de Visser optiek.  Eerst full time, nu nog 21 uur per week. Naast de winkelinrichting en het adviseren van monturen en glazen verzorg ik ook een deel van de administratie.

Brigitte

Ik ben Brigitte, ik werk hier sinds 2017, ik vind het contact met mensen heel leuk, ik zie graag iemand blij de deur uit gaan omdat we het perfecte montuur hebben gevonden. Het helpen van klanten, het inslijpen van glazen en/of repareren van brillen behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.
Samen met Isabelle zorg ik regelmatig voor de herinrichting van de etalages.
In juni 2022 heb ik de optiekopleiding afgerond, ik hoop u graag een keer bij mij in de stoel te zien.

Petra
Petra

Mijn naam is Petra. Ik heb in Rotterdam mijn optiek diploma behaald en heb inmiddels 20 jaar ervaring in dit vak.
In diverse mooie optiekwinkels heb ik mijn kennis weten uit te breiden naar de beste kijkoplossing en het mooiste montuur advies.
Na jaren weggeweest te zijn uit Zeeland ben ik weer terug in deze provincie en maak ik nu deel uit van Isabelle haar topteam.

Ronald
Ronald

Mijn naam is Ronald, ik ben ruim 40 jaar werkzaam in de optiek. Na jarenlang in het optiek/contactlens onderwijs les te hebben gegeven, en in diverse ziekenhuizen te hebben gewerkt, ben ik sinds 2017 weer in de winkel werkzaam. Ik ben allround opticien, mbo optometrist en contactlensspecialist. Naast prisma metingen doe ik verder alle voorkomende werkzaamheden.

Maartje
Maartje

Mijn naam is Maartje. Per 1 mei 2022 ben ik werkzaam bij de Visser optiek. Dit was een grote verandering voor mij, want de 17 jaar ervoor was ik werkzaam als apotheker. Ik moet dus heel veel leren, maar gelukkig helpen mijn collega's mij daar erg goed bij. In september hoop ik te gaan beginnen met de opleiding tot opticien. Naast het adviseren bij een montuur, het uitvoeren van reparaties en het inslijpen van glazen, hoop ik dan ook oogmetingen te kunnen doen. Het geeft mij veel voldoening als ik iemand goed kan helpen en diegene tevreden de winkel verlaat.

Ula
Ula

Per 1 september 2022 ben ik begonnen met werken bij de Visser Optiek als winkelmedewerker. Ik heb meer dan 12 jaar gewerkt als pedagogische medewerker bij de kinderopvang en als gastouder. Ondanks dat ik geen ervaring heb in de optiek ben ik blij dat ik deze mooie kans heb gekregen om mij te kunnen ontwikkelen in het vak. Van het contact met klanten word ik blij. Ik heb veel zin om nieuwe dingen te gaan leren en samen met het team mooie resultaten te behalen.

Hoe het ooit begon

Op 21 december 1993 opende André de Visser de deuren van De Visser Optiek. De winkel inclusief de oogmeetruimte had nog geen 40 m² vloeroppervlak, misschien wel de kleinste optiekzaak van de regio. Door flink aan de weg te timmeren groeide het klantenbestand gestaag, zodanig dat in 1996 de eerste medewerkster, Isabelle van den Berge, kon worden
aangenomen. In 1999 is van twee panden één winkel gecreëerd, waardoor het vloeroppervlak toenam tot ruim 80 m2 met bijbehorende bovenruimte.
In 2013 werd het bestaande pand afgebroken, en werd er door R&B wonen een woonzorg complex gebouwd. Aansluitend aan dit complex werd er, in overleg, voor ons een nieuwe winkel gecreëerd.
Dit gaf ons de kans door te groeien tot de winkel die we nu zijn.
Op 1 januari 2017 heeft Isabelle de zaak volledig overgenomen, samen met haar medewerkers staat zij garant voor de service en kwaliteit die u van De Visser Optiek gewend bent!