Wie zijn wij

Wij zijn een zelfstandige optiekwinkel en staan voor kwaliteit, oogzorg en persoonlijke aandacht. Ons team bestaat uit zes personen, ieder met zijn eigen specialisme. Omdat elke klant uniek is, vinden wij dat iedereen persoonlijke aandacht verdient. Oogmetingen worden daarom bij voorkeur op afspraak verricht. Ook voor het aanmeten van contactlenzen zijn we al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres. Tevens hebben wij een goede samenwerking met de oogartsen in de omgeving.

De winkel heeft twee uitgebreide oogmeetruimtes, voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Een ervan is rolstoelvriendelijk. Onze brillencollecties zijn van hoogwaardige kwaliteit en volgens de allerlaatste modetrends. Wij bezoeken meerdere keren per jaar optiekbeurzen, zodat we altijd de nieuwste mode kunnen presenteren. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!

Ons team

Isabelle
Isabelle van den Berge

Mijn naam is Isabelle,  eigenaresse van De Visser Optiek. Ik ben al ruim 22 jaar een bekend gezicht voor veel klanten. Een klant blij maken met een mooie bril en goed zicht is een van de leuke kanten van ons vak. Ook het aanmeten van met name medische contactlenzen is een passie die ik altijd heb gehad. Het is dankbaar werk om iemand met een medische afwijking aan het hoornvlies weer comfortabel en scherp te laten zien. Ik verwelkom u graag in onze winkel!

Inez
Inez van Veen

Mijn naam is Inez,
voor velen een bekend gezicht. Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam bij de Visser optiek.  Eerst full time, nu nog 21 uur per week. Naast de winkelinrichting en het adviseren van monturen en glazen verzorg ik ook een deel van de administratie.

Brigitte
Brigitte van Antwerpen

Ik ben Brigitte, ik ben winkelmedewerkster en vind het contact met mensen heel leuk, ik zie graag iemand blij de deur uit gaan omdat we het perfecte montuur hebben gevonden. Het helpen van klanten, het inslijpen van glazen en/of repareren van brillen behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.
Samen met Isabelle zorg ik regelmatig voor de herinrichting van de etalages.
Vanaf september 2019 ga ik de optiekopleiding volgen. Als ik deze opleiding heb afgerond ben ik opticien en hoop ik u graag een keer bij mij in de stoel te zien.

Marije
Marije van Braak

Ik ben Marije, vanaf 1 juni 2019 ben ik hier werkzaam , nadat ik mijn examens gedaan heb en gelukkig ook geslaagd ben. Ik kom vanuit Terneuzen met de bus naar Heinkenszand. In september start ik samen met mijn collega Brigitte aan de optiekopleiding. Ik ben vooral in de werkplaats te vinden, waar ik steeds meer leer en werk met brillen en glazen. Ook help ik u om uw bril zo goed mogelijk te laten zitten! Ik hoop steeds meer te leren en te kunnen doen in dit bedrijf. Wat vast gaat lukken door de goede uitleg en hulp van mijn collega’s!

Ronald
Ronald van Kuilenburg

Mijn naam is Ronald, ik ben ruim 40 jaar werkzaam in de optiek. Na jarenlang in het optiek/contactlens onderwijs les te hebben gegeven, en in diverse ziekenhuizen te hebben gewerkt, ben ik sinds 2017 weer in de winkel werkzaam. Ik ben allround opticien, mbo optometrist en contactlensspecialist. Naast prisma metingen doe ik verder alle voorkomende werkzaamheden.

Annaïck van der Wiele
Annaïck van der Wiele

Mijn naam is Annaïck, het nieuwste gezicht van De Visser Optiek. Behulpzaam, klantvriendelijk, creatief, meedenkend en leergierig, zo kun je mij omschrijven. Ik help u graag met alles omtrent uw bril, en vanaf 2022 ook omtrent uw ogen! Ik volg namelijk net als mijn collega's Brigitte en Marije de optiekopleiding. Per toeval in het vak gerold maar helemaal gelukkig dat het op mijn pad kwam!

Petra
Petra van der Weele

Mijn naam is Petra. Ik heb in Rotterdam mijn optiek diploma behaald en heb inmiddels 20 jaar ervaring in dit vak.
In diverse mooie optiekwinkels heb ik mijn kennis weten uit te breiden naar de beste kijkoplossing en het mooiste montuur advies.
Na jaren weggeweest te zijn uit Zeeland ben ik weer terug in deze provincie en maak ik nu deel uit van Isabelle haar topteam.

Hoe het ooit begon

Op 21 december 1993 opende André de Visser de deuren van De Visser Optiek. De winkel inclusief de oogmeetruimte had nog geen 40 m² vloeroppervlak, misschien wel de kleinste optiekzaak van de regio. Door flink aan de weg te timmeren groeide het klantenbestand gestaag, zodanig dat in 1996 de eerste medewerkster, Isabelle van den Berge, kon worden
aangenomen. In 1999 is van twee panden één winkel gecreëerd, waardoor het vloeroppervlak toenam tot ruim 80 m2 met bijbehorende bovenruimte.
In 2013 werd het bestaande pand afgebroken, en werd er door R&B wonen een woonzorg complex gebouwd. Aansluitend aan dit complex werd er, in overleg, voor ons een nieuwe winkel gecreëerd.
Dit gaf ons de kans door te groeien tot de winkel die we nu zijn.
Op 1 januari 2017 heeft Isabelle de zaak volledig overgenomen, samen met haar medewerkers staat zij garant voor de service en kwaliteit die u van De Visser Optiek gewend bent!