i.Scription®

 

i.Scription®

De i.Scription® technologie van ZEISS baseert zich op het ZEISS i.Profiler® meetsysteem dat ontwikkeld is om een exact profiel van de  ogen op te stellen. We maken als het ware een “vingerafdruk” van uw ogen. Met deze informatie maken we geïndividualiseerde brillenglazen met i.Scription® technologie van ZEISS.

iscription 3

CONTACT

0113-563 214
Info@devisseroptiek.nl
Afspraak maken

Scherper zicht

Deze brillenglazen zijn nauwkeurig tot op 1/100 dioptrie. Hierdoor ervaart u een scherper en meer ontspannen zicht zowel ‘s nachts als overdag. U ziet meer contrast en vervelende reflecties en halo’s verminderen aanzienlijk. Dit resulteert in een verhoogde veiligheid bijvoorbeeld tijdens het autorijden.
Klik hier voor meer informatie over i.Scription®

1500 Meetpunten

We gebruiken 1500 meetpunten om een exact profiel van uw oog te bepalen. Zelfs de kleinste afwijkingen van het oog worden elektronisch opgemeten en in kaart gebracht. Gebaseerd op uw persoonlijk visueel profiel, ontwikkelt ZEISS een brillenglas dat perfect overeenstemt met uw oog. Door een uiterst nauwkeurig productieproces worden uw brillenglazen accuraat geslepen tot op 1/100 dioptrie, waardoor we het zicht optimaliseren. Geen enkel ander brillenglas wordt gemaakt met dit niveau van precisie.

Visufit 1000

Dankzij de geavanceerde 3D-centrering worden uw brillenglazen met de ZEISS VISUFIT 1000 met een ongekend nauwkeurigheidsniveau aangemeten.Met negen verschillende camera’s en 45 miljoen focuspunten wordt in 1 opname een 3D beeld gecreëerd van uw gezicht, voor een uiterst nauwkeurige positionering van uw brillenglazen en montuur. Dit zorgt daarnaast voor een comfortabele en snelle aanmeting van uw nieuwe bril. Wellicht heeft u zelf al eens ervaren hoe moeilijk het kan zijn om het juiste montuur te kiezen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Nog niet eerder was het zo eenvoudig het mooiste montuur uit te kiezen met de beste pasvorm. Dankzij uw eigen avatar, een 3D reconstructie van uw gezicht, krijgt u een beter beeld hoe verschillende monturen er staan.