over de visser


Op 21 december 1993 opende André de Visser de deuren van De Visser Optiek.
De winkel inclusief de oogmeetruimte had nog geen 40 m² vloeroppervlak, misschien wel de kleinste optiekzaak van de regio.

Door flink aan de weg te timmeren groeide het klantenbestand gestaag, zodanig dat we in 1996 onze eerste medewerkster, Isabelle van den Berge, konden verwelkomen.
In 1999 hebben we van 2 panden 1 winkel gecreëerd, waardoor het vloeroppervlak toenam tot ruim 80 m2 met bijbehorende bovenruimte.

In 2013 is ons bestaande pand gesloopt, omdat het in de weg stond voor een groot nieuwbouwproject van de woning stichting R&B. In goede samenwerking hebben we binnen dit complex op de zelfde locatie een splinternieuw pand betrokken van 200 m2.
Dit gaf ons de kans een compleet nieuw interieur te realiseren, op maat gemaakt voor een optiekbedrijf. Hierdoor hebben we twee volledig ingerichte oogmeetruimtes voor u ter beschikking.
Wij zijn een zelfstandige optiekwinkel die staat voor kwaliteit, oogzorg en persoonlijke aandacht. Mede door deze werkwijze is ons team inmiddels gegroeid tot 6 personen, iedereen met zijn eigen specialisme.
Omdat ieder persoon uniek is vinden wij dat iedereen een persoonlijke benadering verdient.
Oogmetingen worden dan ook bij voorkeur op afspraak verricht. Voor het aanmeten van contactlenzen zijn we al 25 jaar een vertrouwd adres. Het aanmeten van medische lenzen gebeurt in samenwerking met de oogartsen.

In 2017 heeft Isabelle het bedrijf van André overgenomen, uiteraard zal er voor onze klanten niets veranderen, oogzorg, kwaliteit en service blijven onze belangrijkste speerpunten. 2018 is ons jubileumjaar dan bestaan we 25 jaar en we realiseren ons dat we dit zonder u onze klanten niet bereikt zouden hebben.


impressie-nieuwbouw
Impressie nieuwbouw De Visser Optiek

medewerkers

Isabelle
van den Berge

Eigenaresse sinds 2017, Opticien / Contactlensspecialist
Werkzaam sinds 1996.

Nicky
de Nijs

Opticien
Werkzaam sinds 2015.

Ronald
van Kuilenburg

Opticien / Contaclenssspecialist
Werkzaam sinds 2017

Fabiola
Vroegop-Pop

Opticien
Werkzaam per maart 2018

Fabiola- de visser optiek

Inez
van Veen

Verkoopmedewerkster
Werkzaam sinds 2003

Brigitte
van Antwerpen

Verkoopmedewerkster
Werkzaam sinds 2017

organisaties

nuvo
Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven (nuvo)

De Visser Optiek is lid van de Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven, kortweg de NUVO genaamd.
Consumenten zoeken continue naar kwaliteitsproducten en in verband hiermee is het goed om te weten dat de aangesloten NUVO optiekbedrijven een gecontroleerde kwaliteit leveren. Niet elk optiekbedrijf kan aanspraak maken op de NUVO deelname. Daarvoor moet het betreffende bedrijf voldoen aan kwaliteitseisen op gebied van service, productkwaliteit en betrouwbaarheid.


oogmeting
Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (anvc)

De Visser Optiek is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC).Bedrijf’s commercial